19 juni 2017: De telefoon, mail en app staan momenteel roodgloeiend voor het maken van afspraken. Ik moet u tot mijn spijt meedelen, dat mijn agenda tot september 2017 vol zit. Daarna zijn er weer mogelijkheden om afspraken te maken.

 

 

20 november 2016: Vandaag meegedaan met een trimwedstrijd Twogroom in Voorthuizen. Trots, want ik won de derde prijs!

 

 

 

 

 

22 september 2016: Vandaag in Maassluis geweest voor een workshop TTouch. Geleerd om bepaalde aanrakingen met je handen/vingers te doen om bijvoorbeeld een gespannen hond te helpen om meer rust en balans te vinden in zijn/haar lichaam.

11 juni 2016: Aan een workshop deelgenomen over het trimmen van de Bearded Collie.

 

28 februari 2016: Vakbeurs So You Think You Can Groom. Mijn kennis weer verbreed door onder andere interessante lezingen bij te wonen.

3 februari 2016: Naar een voorlichtingsavond geweest van de shampoo (etc.) die ik gebruik in mijn trimsalon. Pure Paws. Weer meer te weten gekomen; zo heb ik een shampoo aangeschaft die helpt bij het verharen van kortharige honden (denk  bijvoorbeeld aan een gladharige Jack Russel of een bulldog). Door de hond elke maand (in ieder geval 4 maanden achter elkaar) met deze shampoo te wassen, garandeert Pure Paws dat uw hond 80 a 90% minder verhaart. Interessant! Ook heb ik een shampoo aangeschaft die ik ga gebruiken voor de ruwharige honden (plukkers). Deze shampoo zorgt ervoor dat de haren harder worden. Daarnaast nog wat nieuwe sprays gekocht, die de vacht na het wassen en het gebruiken van conditioner, extra verzorgen. 

1 januari 2016: Vanaf vandaag ben ik met mijn trimsalon aangesloten bij de Nederlandse vakvereniging van gediplomeerde hondentrimmers. De ABHB (wat staat voor: Algemene Belangenvereniging voor het HondentoiletteerBedrijf) behartigt de belangen van de officieel gevestigde en gediplomeerde trimmers. Vanaf nu gelden in mijn trimsalon de algemene leveringsvoorwaarden die de ABHB voorschrijft. U kunt ze HIER nalezen.

 

9 december 2015: De trimsalon is vanaf vandaag uitgebreid met een zeer fijn systeem voor in bad; namelijk een badpomp! De shampoo en later conditioner wordt goed verdeeld door de krachtige straal die uit de speciaal ontwikkelde sproeier komt. Hierdoor wordt de huid en vacht van uw hond nóg beter gereinigd en uw hond stapt later lekker ontspannen de deur uit door de watermassage!

29 november 2015: Meegedaan met een trimwedstrijd in Houten! Helaas niet gewonnen, maar wat een leuke belevenis. Weer een ervaring en veel tips rijker!

25 november 2015: De afgelopen weken heb ik alle honden gewassen met shampoos en conditioners van Pure Paws. Omdat ik super tevreden ben over het resultaat op de vacht en de geur, heb ik flink ingeslagen. Dit merk is jaren geleden opgericht door professionele trimmers, fokkers en handlers. Dit merk heeft wereldfaam gemaakt vanwege de beste resultaten en de goede ingrediënten. Pure Paws bevat geen schadelijke en chemische ingrediënten, alcohol, bleek- of kleurstoffen die huid en vacht kunnen schaden. Voor elke vacht is er een aparte shampoo en conditioner; ook kan ik verschillende producten mengen met elkaar voor een nog beter resultaat op de huid en vacht van uw hond!